HUHUHUHHUH next week INTRO BRO TEST

huhuhu pengumuman next week ade test ye for INtro.bro huhuhu chap 1 until chap 4 so be well perepared hahahahah

true and false dan objektif ja…

good luck everyone…

waiting for next classs

Advertisements

TEST MARCOM

hahhahahah macam nak tergelak ari nie…. punya la besengkang mata malam tadi tup tup test atdi hahhaha OPEN BOOKK..nadzi ckp bukan open book ja open toyol bagai…. hahhaha anyway aku ade gak la hafal sikit sikit tak de la tiru semuanya..hehehhehe belajar utk kehidupan bukan setakat final n exam ja….

then afta class marcom shah nico lysa noli mira amir n kak shida kitaorg lunch kat kopitiam..terserempak la dgn si echa shahidan katanya nak wat ic hilang…. hurm terus igtkan NICO die cakap nak wat ic baru huhuh…..

then afta makan lisa mira noli n kak shida bought few things kat WATSON n GUARDIAN kita org pun blah…
ME NICO N AMER tumpang MIERA cars…hahahahah bodohnya PAK GUARD tak pasal pasal kene pusing balik masalam padahl kita org dekat ja ngan EXIT tu..SENGAL..bukan stakat kita owg ja KERETA org laen pun ..ala pesalanya bg ja lalu tak jem pun..DAA>>>>>

HAHHAHAHA dah smapi umah nie pe lagi amek ja laptop terus berfacebookkkkk….
see guyz later

my starz lg final

huhuhu ahad lalu bertempat di pwtc… kami berpeluang menyaksikan pertandingan akhir my starz lg… best gile…rase macam artis je berjalan di red carpet then duduk di vip seat wqah kelas habes….shah pun dapat peluang bergambar ngan misha….malam tu tak dapat tidor lena…..wawawa zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz