Konsert Kemuncak Raya Suria 2011

1 OCT 2011

FM KONSERT BESAR YANG LETOP !!!!!

yeayy masa yang di nantikan pon dah tiba, akhirnya datran putrajaya jadi saksi malam itu di mana nama nama besar industri hiburan tanah air berkongsi pentas untuk meraikan peminat Suria Fm . stelah berhempas pulas dengan pelbagai rangka promosi malam itulah semuanya akan di keluarkan . So Shah di tugaskan untuk menjadi FM (Floor Manager) ohhh tidak bukan satu tugas yang mudah cozz atucara program trafik lancar ke tidak bergantung pada Saya . OMG agak takot jugak untuk handle bende ye la 1 konsert yang besar okai , dulu ada la jadi Fm tapi ala ala ja la tak de la besar sgt event nya tu!! but orang cakap pengalamn teach us !! hahahaa.

menyuruh penontonTEPUKK yeayyyyyyy

hahahahaha MAMPU:??

acara konsert 3 petang dah mula dah , dengan artis artis indie band tapi part nie biasa biasa ja shah suruh band band nie berkumpul sebelum dorang naik pentas nyanyi apa apa pun mmg happening gila petang , paling teruja adik sorang nie GEmpak  main Drumm , terkesima jap huhuh but ok !!!!

malam tersebut ada artis artis yang sangat cool dan hebat ok antaranya DATO SITI NURHALIZA, DATO MNASIR, HATTAN, NING BAIZURA, AMY SEARCH , ADIRA, AWI RAFAEL , MAWI …. woww hebat bukan !!! dan lagi hebat bila shah la kene Q dorang turun naik pentas yang di bantui oleh KAK ZAFF, KAK SERI , AIN dan NAIM , tq somuchh guys for the coperation And of Course to my luvly ABG WAN yang sempoi , huhuhuh. Tq jugak n sorry hal petang tue, i know my mistakes heee=))…

MERIAH uolllssss

then uoll myol dah sebokk x sempat lah kan nak bergambor semua tapi mmg best la turun naik artis kat tangga hahahaha , best best , sangat tak tau nak cakap apa. kalu korang nak tgk gambar banyak banyak gi je laman web suria fm . www.suriafm.com.my ok !!!. but ni simpanan shah .. layan k

sebelum konsert makan dulu walapon xde selera
with DJ LIn , ABG WAN , KAK ZAFF, NAIM

 

hahahahah khusyuk !!!! ni la team mate yang paling cool and meletop ?
alaaa ain xde plak

saya bangga menjadi sebahagian daripadakejyaan mereka,!!!

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

salam sutramaya….
Advertisements

Akhir nya semester 4 BERLABUHHH

salam…..

sekian tidak menulis di sini ….begitulah sibuknya semester 4 hingga semua bnde yg di kira tdak penting terkasa di lupakan seketika….. seperti biasa sepanjang 6 bulan rasa nya berkuliah di sini ingin la menceritakan kesah yg berlaku ……

awal masuk sem  ja….reunion ke perhentian terengganu…. walaupun pada hari tersebut ade shooting chart showww, tapi waktu balikk terpakasa membuat editing, tapi sgt besttt

nak tgk selebihnya si lihat lama profile sye di FB…
2.. rakaman talk show sembang sembang…….  assingment ke 2 untuk tv productionn
3. ke pulau pangkor…… bercuti sambl beramal…..
4. radio n tv news presentataionn
5. anugerah dekan 2010
6.dinner broadcasting 
7. sesi menangkap gmbar =  )
8. hoola hoop prog ( artis coordintaor)
9. wuhoo program showw

ANIMATION EXHIBITION MASSCOM APRIL 2010

DRESS WEARING PEOPLE
this was an animation doing by my group for the animation course assesment….
this video was being marked and judged by our most suPer duper excellent lecturer MR BOB….
TQ SIR FOR SUCH KNOWLEDGE….
I WILL APPRECIATE THAT…..

Lets see the show….. enjoyed….

SEMESTER 3…ceritera terindah….

 assalamualaikum dan salam sejahtera. maaf kerna tidak dan terlalu lama tidak memenuhi ruang ruang kosong ini dengan cerita yg terbaru.. untuk itu terima la seperi basa rangkumn sepanjamg perjalan saya menempuh peringkat SARJANA MUDA KEPUJIAN PENYIARAN…………..

1. pada awal semester yang lalu berjalan jalan bersama teman teman di PORT DICKSON dan MELAKA..

ketika di dalam bot ……
pose jgn x pose
chantek semuanya kun
best sesangat kun you gz.next semkite nak kemana ek…

2. UJIBAKAT SUARA KELAS RADIO BROADCASTING

 hahahahha  SUARA untuk upin ipin ?? alhamdulilah
3. Kak Shedaa bnje KFC satu class yum yum
 
maseh kak shedaa.. amin
4. BUFFDAY KAK HUSNA yg full of SUPRISE…..

habeh kene lanyak ngan tepong
5. MASSCOM GROOMING
6. MY buffday,.. photoshot ja.huhuhuh
7. rakaman RADIO BROADCASTING program
8. animation photoshoot..
9. sye tgk muzik muzik…..
10. animation exhibiton…..

mungkin ade lagi kenangan yang xdapat saye sertakan di dalam nie.. tapi perjalanan ini masih pnajang.. walaupun kuliah dah tamat tapi ade lagi peperenagn yg perlu kita gempur FINAL EXAM……. for u guyz out there good luck untuk final nie kita doakan kejayaan kita bersama okai,, muaxxxx xoxoxo
salam shahsutramaya….

………..You TURn?????……………

assalamualaikum my frenz…. sila semak no giliran presentation anda:
….MANagMent…
1. Group Lysa
2. Group husna
3. Group NIco
4. Group Ija
5. Group dilla
6.Group nadzra
 ….COm ResEarch…
1. Group shah
2. Group lysa
3. Group ija
4. Group dilla
5. Group husna
6. Group radh
7. Group bukh
8. Group efa
9. Group nadzra
nati papehal i inform u guyz k.. muaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx