DATO SITI NURHALIZA….. RENDANG TAHAJUD CINTA

ooohhh tidak di sangka, impian jadi kenyataan, mulakan cerita abg wan menanyakan saya nak jemput siapa untuk bulan depan aftaraya, so dalam benak dan fikiran of coss la my one and only sbb siti nak launch album baru so actually date launch tue 9sept tapi x jadi but we tetap nak amik on the 8th september……… so permulaan die macam nie, abg wan menghulurkan kad dr WHAT’s UP tertulis nama Kadir di situ so itry deal ngan dia n tanye how the procedure, so dah set date ngan die semua dia pass my RSVP to KAK ROZI then a week later i get a phone call from MOE die cakap yeahh ct will come…. dgn perasaan TERUJA yg amat sangat dan nak menjeritttt!! yes akhirnyaaaaa………. ade lagi simpan butir butir sms tue …..huhuhu .. then tup tup segmen k3 nak wat rumah terbuka with dato ct!! sape caterer of course me!!!! hahahhaha then abg wan so masak rendang n wat kueh sikit n biskut raya….. so ini lah hasilnya !!

APAM DI TAMAN TEMAN 

RENDANG TAHAJUD CINTA

nak di jadikan cerita rendang nie memmang dah di kenalioleh rakan rakanku semenjak kami wat open house bukan sebba dato ct dtg hari tue trus bg name ye.. so alkisah lagi satula plak sis halim n zizi dok gaduh sakan cakap Ct dtg ke x , so betting pon di buat halim cakap ct dtg tapi zizi x percya nak di pendekan cerita si zizi kalah so mmg ct dtg pon , habuan nye zizi kene menderma setiap hari jumaat RM 5000 pada pemenang untuk segmen 5ribu SEMINIT .. heeee

So dengarkan K3 setiap hari untuk tahu cam mane leh menag 5 ribu ni yee!!!

so berbalik pada cerita DCT tadi heheheh betul betul di datang yee, alhamdulilah syukur syukur sgt, ya allha cantik nye!! hnya allah ja tahu perasaan saye masa tue,, huhuhuhu.. so seperti biasa walapon muka sembap ct tetap cantik n comey ……

cantik kan !!

hehheeheh MAK ITI

so lebih kurang sejam setengah la dok interview ct memacam perkara bestt berlaku , so dah sampai penghujung nya si buk la kami mengambik gambar gambar  dan yang penting waktu last talkset siti cakap die suke color baju saya ..terossssssss hahhaahhaha, n autograph lagikk !!!!

my new family n MAK ITI

sign jgn x sign yeeeeee

so bile dah habes autograph time makan la.. bawak la kak ct rasa semua masakan di atas die cakap suka makan apau tue siap tweet cakap kat twitter nak tapau huhu , nanti ek mak iti KONSERT KEMUNCAK RAYA SURIA nanti shah wat utk mak iti ye 1 hb nanti …..

CUTE NYA!!!

hehehheeheh ko ade???

sebelum berakhir terimalah pose dr saye dan mak iti huhuhuh dan jangan lupa dengarkan suria fm setiap hari ok like tau page KERINTING 3 dan SURIA FM banyak lagi cite nak kongsi pasal artis yg bertamu di SURIA nie k

poseeee jgn x posee!!!!

SALAM SUTRAMAYA…..

Advertisements

KERETA DAN DUIT RAYA SURIA

wah masuk masuk intern SURIA boooom terus nak bagi listener proton inspira….

sape tak nak kannn

huhu event besar la sempena survey nie. so mechanic org nak join (ayat biasa cara tu ayat radio) listener kene spot di mana K3 (halim,shira , zizi berada berdasarkan klue klue yang di beri.

so dah tau  listener kene la sms SURIA JARAK KDR HANTAR KE 33988

so until date skunk kite dah kumpul pemenang ……..

so nak hadiah banyak dengar SURIAFM k

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

SURIA FM MUZIK TERBAIK 90an dan TERBARU!!!

SALAM SUTRAMAYA

CARTA SURIA 20…….ERRY PUTRA

2nd job with CARTA SURIA 20 assit kak zaff for carta, minggu nie with erry putra. so ape nak di katakan kat sini erry is young talented person . DIA kata dia akan terbit album dalam tahun ini jugak so yg fanz dah lama tgk erry berlakon tentu nak dengar erry nyanyi pulak kan.. so stay tuned!!!!

erry and me…

ok jangan lupa dengarkan carta suria  setiap sabtu jam 10 pagi dan ada ulangan hari ahad jam 6 ptg bersama HO dan LO dan juga selebriti jemputan!!!

layan suria k

Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm

SAlam SUTRAMAYA

Kota Kinabalu – 105.9fm

suriafm.com.my

CARTA SURIA RAYA 20 ALYAH & ADIRA

wowww nie first time la kira jumpe artis undangan yg datang konti Suria FM.. alyah dan adira dua dua sha suke ,masing masing nampak sweet, ini untuk rakaman carta raya. program nie producer die lain kak ZAFFRINA ex masscom jugak die yang ajak shah join CARTA nak experience labih kan , shah pon okai jurr…. sahh follow la pae yg kene buat so far ok jurrr hahahha. penyampai untuk CARTA SURIA 20 HALIM OTHMAN dan LINDA ONN.. so first time wat carta best sesangat so enjoyy ye sharing this picture with u guysss…

ADIRA.ALYAH.AYER (nick name)

HO.LO.ADIRA.ALYAH.KAKZAFF.ME



TOL RANCAK SURIA FM > TOL SUNGAI RASAU

yeayy akhirnya dah seminggu duk di konti dapat keluar dengan org MARCOM SURIA.. program nie namanya tol rancak suria fm , so kami kan pergi ke tol ini dan mengagihkan barang barang dari sponsor ..
minggu nie shah bersama abg BOB dan NAIM artis iqwal.. so forst experience . tak sangka bile dah keluar niebari kita nampak ramai yang dengar suria .. malas nak cite panjang tgk ja gambar gambar nie ye…

iqwal bagi new album yg produce di hollywood tq iqwal
bersama TEAM SURIA yg lain

me n iqwal beri memberi

salam SUTRAMAYA


ME ….. KERINTING 3 and WAN AJAIB

dah start pratikal terus saye di kejarkanke konti ..hahahahahhaa bersama kerinting 3, huhu sape lagi Halim othman, Zizi, and Shiera.. wah semuanya memang saye suka diaorg nie.. mula mula nervous gak but berkat tunjuk ajar sifu saya WAN AJAIB alhamdulilah keesikan harinya terus wat sendiri… so as assitant producer tugas saye untuk lancarlan flow program breakfast pagi bersama  kerinting 3, heheeehe so enjoy sgt dengan dia orang nie, banyak experience dapat.. so nantikan ape yang saye nak tulis lagi yee…..

hah jangan lupa dengar suria fm 105.3 di lembah kelang k . bersam KERINTING 3 jam 5 pagi hingga 10 pagi

WAN AJAIB producer saye dan MENTOR SAYE!! tq abg wan

hahahahah ini lah poster mereka KERINTING 3 like ja di FACEBOOK

kepada yang lain jangan lupa ye dengarkan suria fm ….
Salam SUTRAMAYA