HANG TUAH DATANG KONTI???

nervous abang bak kata TYZO kan huhuhuhu, bukan TUAH tapi MANSIR yang datang, wowww aura die sangat kuat masuk masuk mcam konti nie x bercakap apa diam membisu, afta 2 3 lagu la baru nampak keserasian nya… huhu yang penting iolllsss dapat buuat secawan kopi untuk DATOkita nie….

tue dieee M NASIR KE HANG TUAH ??

huhuhu sedap tak sedap tak tahu la demooooi….. of course selain tanya khabar dan berita terbaru MNASIR kita nak tanya juga persiapan nya untuk KONSERT KEMUNCAK RAYA…..

 so chit chat lebih kurang satu jam , heheh geng geng K3 niepon ajak MNASIR BERDUET sekali untuklagu kegemaran halim, suatu masa, mula mula bagi zizi main guitar , di atas ketidaksedapan bunyi nya MNASIR terus mengambil nya..letopppp x hahhahah.

kannn ini baru SIFU

pagi tuememang best la,ade Ella la DATO  RAHIM RZALI n JAMAL abdillah that why K3 sospecial okai..beruntung nya….!!!

 pada yang lain  tgk la gambar k dan nantikan cerita cerita seterusnya …muah muah juga pinjam ye abg TYZO

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my

salam sutramaya…

RUMAH TERBUKA LINDA ONN

heyyyy hari raya ari tue , g open house umah LO cantik rumah nya di Bukit Indah, besar okai, saya tak berseorangan di temani oleh my lovely friends LYsa n kakak nye.. best gile, macam macam makanan JOhor ade nasi  tomato, soto kang kung and LAKSA johor,

LYSA n ME die dah ade yang punye hahahaha

mase aritu waktu kami datang la, ade la artis jugak , AZWAN ali n HAFIZ HAMIDDUN , huhu… so abg azwan sempat la mengajak ber possing sebelum die nak balik okai !!!!

anak ikan mak ikan bapak ikansemua ada hahahahaha

waktu nie pun anak abg wan ade comei jigak huhu name di malik baby lagiiii , nie ha gambar die huhuhuhu

hehhehehesenyap ja die ye!!!!

huhuh bagi juak peluang lysa nie nak saangat jumpe kak linda n kak shiera nahh hameeekkkk

hehehehehehekan kan !!! dahh tangkap ngan mak mak orang kita tangkap ngan baby lak yee….

audra anak kak shiera

rizqy anak kak zaffff comei kan !!!!

anak buah kak LO

tq kak for inviting us to your houseee….
saalam sutramaya

CARTA SURIA 20… HAZAMA

Hellooooo…. yeee minggu lepas HAZAMA datang konti SURIA FM untuk recording carta suria 20. kecik ja hazam nie rupanya….. so mmg best sgt dengan hazama coz die niepon jenis HAPPENNINGSSS!!!!!

seksi kan linda on auuwwwww
Me producer for the showa that day ..

 huhuhu. so die ade bercerita tentang cerita terbaru , katanya ade lagu baru berduet dengan AMY SEARCH SIMETRI nanti kita dengar la bersama sama k, layan layan hazam nie rupanya pon minat dato ct rupenya siap nyanyi lagu jerat percintaan.. layann habissss kata linda onn kannn !!!! so pada anda semua dengarkan carta suria 20 setiap sabtu jam 10 pagi tau ade ulangan ahad 6 petang ramai selebriti yang best best datang ,…… Stay tuned dengar SURIA FM k !!!!

Tanya sama Linda jalan Banyak goyang ………

so hazama gud luck  k !!!
salam sutramaya

Suria FM
Lembah Klang – 105.3fm Ipoh – 96.0fm Kuantan – 96.1fm
Seremban – 107.0fm Taiping – 91.7fm Kuala Terengganu – 102.4fm
Melaka & Johor Utara – 88.5fm Perlis, Kedah & P.Pinang – 106.9fm Kota Bharu – 106.1fm
Johor Bahru – 101.4fm Kota Kinabalu – 105.9fm suriafm.com.my