sudah JATUH di timpa tangga TRIBUTE to IZDIYAD LOCK MAN

huhuh kisah tragik sikit dak kelas nie ..afta habes claa kkat menara , balik sesama la me naik kereta dia naik moto tapi jalan sekali la..siap hon hon n kononnya nak ngorat artis dalam kete yg GUA naik hahaha tapi time samapi selekoh kat BUS.FAC die terus kami pusing kekanan nak ke MAMAk sebab lapo nao…. dah samapi di mamak belum sempat order dapat sms dr radiah cakap x perasaan ke ade xcdent tapi aku rasa yad.. tergamam jap try cal YAD x dapat then call AMIR yup die cakap yad xcdent kami pon berlari lari anak menuju ke keta nak kesana ke PK uitm..yupp mmg tgn sudah patah !!! MOTO nya teruk. so malam tu e kene g HOSPITAL klang me as friends tolong temankan die naik ambulan ke sana .. BERDERAU darah naik ambulan sebab la ju nao… aku pon tetibe mem bayangkan scene dalam khurafat jhahahah time keta mayat bawa jenazah ayooo seram nya… dah samapi hOspital.. turun la terus masuk kecemasan , kat situ tambah  lagi trauma aku semua dalam bilik tu ramai yg xcident haaaaaaaaaaaaa berdarah sini sana aku mcm naik pitam dah !!!! tpi nak di pendekan cite die di tahan wad la tgn nye nak dio simen dan MALAM tu aku tido WAD ahahahhaahha… moment moment paling indah la kan YAD dr situ i kenal u more n u pon mungkin shah MORE n more . yad for u T8 cre tau =))

xpaham aku sesakit pon ade mase n hati lagi nak tgkap gambar ..well itu lah artis kan ahahahahahah walau mcm ne pon pose tetap POSE lalalalalalala….

Advertisements

PHOTOSHOOT….TANAH MALAYA 1957

Al kisahnya gambar nie lama dah amek tahun 2010 tapi tuan punya kamera nie cakap nak edit la ape la so tahun nie la baru dapat gambar nye… Mula mula janji satu kelas nak amek gamabr tetpi memnadangkan yg dtg pon bpe org ja kita pon poceed je la!!! yang best aku lah kumbang di ANTARA 5 cewek cewek di situ …wow TABIK jap kan hahahahahah so enjoy my beatiful picture yg org cakap ala kasonava!!

ahahahahah meletop pose aku kan !!! 
antara dua katanya hahahahaha!!! zazzzz
hurm gambar ni pon ak gak !!!
aku paling suka gambar nie ade jiwa!! nampak hidupp!!
gambar nie x bleh blahh yani ko ingat ko CHANTEK hahahahahahaah
itu ja…jumpe lagi +))

malam ini MAlam KITA

huhuh masuk nye la banyak contest kan nyanyian la itu la ini la..tetiba ja terpandang satu poster nie nak swuh wat performance xyah bayar n xde judge pon..huhuh so ape lagi teringin nak join !!!

 huh tetiba …shah jom masuk nak hahhahahaha hahhaha ade jugak hamba allah nie ajak sya masuk..KAK FARAH La
hhuhuhuhuhu yg x leh blahnye sebelum hari kejadian tue siap gi uptown karok praktis katanya hahahahahahaha..
then samapailah malam persembahan tue, semua pkai itam putih , nyanyi lagu medley , bukan kerna nama, dunia batinku, tolong ingatkan daku n ikhlas tapi jauh huhu.. so far okai la.. TQ pejabat kbudayaan UITM shah alam yg bg kami peluang utk perform hahahahahahahaha… GROUP kami name ROMANTIKA DE VOGUE,,,,, melepssssss

MENTOR & IDOLA BINTANG POPULAR BHARIAN

huhuh dah minat kan so ape salahnya nak mencuba bakat yg terpendam..tahun nie hah dua contest aku masuk so let me story yg forst dulu.
MENTOR>>>> ya allah punya ramai yg masuk ..dah la dtg lambat berbaris tgh panas pulak tu.. hhaha siapa MENTORNYA hahahahah AFDLIN SHAUKI …ntah tetibe rase nak pergi sebab x pernah cuba pon mentor nie dulu AF ja try tapi x dapat gak so try jugak la mentor nie hahhahaha.
 MMG RAMAI bygkan masuk daftar kul 11 pagi 11 malam baru balik.. xgile meroyan aku di wat …masuk audition tue penuh yakin la bawak lagu anuar zain tup tup afdlin swuh nyanyi lagu rasa sayang hei…huhuh dah mmg ku sangka die akan UR SOUND LIKE ANUAR ZAIN hahahahah so mcm ne anugerah ahahahaha balik try lagi la jawabnya huhu..so xdapat gak la….

IDOLA BHARIAN>>> yg nie pon lagi mencabar dah la main dtg xtau plak mase nak daftar kene bwk 15 keratan atas BHARIAn hahahah langsung xtahu yea..ape lagi dgn ketebalan muka yg sedia ada pergi menawaf di PKNS mencari surat khabar BHARIAn semua kedai aku masuk nak mintak..seb baek la…

TIME PERFORM TUE agak gugup la ramai kot KAT SACC MALL tue huhu tapi lagu sama gak ANUAR ZAIN huhuh ntah tue je kot lagu yg ingat dan senag nak bawak ..keputusanye xdapat gakk
xpe lah at least saye mencuba bnde yg sye MINAT .mungkin REZEKI tue xde lagi huhuhu….. eh lupa plak nak cakap hahah JANJI MASUK PAPER yea ESOK HARINYA popular skejap hahahahahah

Resepsi SARIFAH ROSIA

ohhh ramainya member sekolah nak kawen dah yea…ish ish nie mcm sorg lagi member ni ha dah kawen akhirnya..ALHAMDULILAH rezeki ko kan jodoh dah sampai yea…
huhu hari tue bukan sahja sambut perkahwinan die ..hahahha tapi mcm reunion pon ade gak ramai la dak dak time sekolah dtg,, dapat la jumpe.lama kot x jumpe masing masing dah BESAR  dah ade yg TINNGI galah ade yg x ubah ubah haahhahaahha…
aku mcm biasa menumpang KERETA BARU si ekyn yg baru jumpe setalah bpe tahun LOST contact ..ade baik nya jugak kahwin si saripah nie hah yg hilang dapat jumpe balik !!! macam jejak kasih dahh hahaha

ramai la kawan kawan yg dtg : pina, ogy, lynda, calisa, salam , ariffa, jamiatul, zack, shikin dan ntahhh org ja kenal aku aku xkenal org hahahaha so wat wat kenal la bila di TEGUR =))..

So untuk sarifah selamat pengantin BAru cantik baju ko kann!!!!

makan hati pengantin semua nak tgkap gambar dgn JAZLE =))

TEMPAT makan yg BARu

anda sukakan nasi lemak !!!
anda sukakan otak otak !!!
  carilah gerai makan atau medan selera DI PJ xtahu nak cakap sebelah mane tapi dekat dekat yg bangunan WImax tue..huhuhuh kat sini NASI LEMAK PANAS n OTAK OTAK die mmg BESTTT !!!! huhuhu tak tau nak cakap mcm ne best nye..so JOM la tgk gambar nie..
makan bersam HOT GURLZZ la weiii !!!!!

*tgk lysa n noli tue ish ish selera sunnguh kan !!*
*lysa makan penuh FOKUS!!!*
*org org yg KUAT makan hahahahahahah*

awal SEM ..ya Allah bpe bulan lepas dah …

huhuhu biasa la RAJIN sgt nak mengupdate blog nie kan . so inilah cite awal awal sem mase part 5 nie..org lain semua sibuk nak daftar kursus la jumpa advisor la,tapi kami..hahahaha alaa rilex la baru awal sem kot!!!
huhuhuhu. tetibe ja ade yg petik GUYS JOM MURNI malam nie  nak?? hahahahahahah so ape lagi JOM JURRRR!!!! hahahahahaah tapi yg penting MURNI TAIPAN yg kelass ok .. tapi yg kesian nye kat nadzra n syuk la ..lama sgt tunggu DIVA DIVA nie dtg ..haha janji 8.30 malam kul !) baru sampai..Sian kat dorang. huhuhuhu tapi xpe la ade la dekat dalam 2 jam dok bersembang kat situ memacam la kuar cita itu cita nie..biasal awal sem kan lama x JUMPE..so tgk la pic pic nie..huhuhuhu hah lupa plak malam itu saye order CABONARA n ROTI SeeFOOD..yum yum !!!! selamat melihat GAMBAR =))

*shah*noli*nadzra*syuk*

*chuna*shah*
*farah*kak husna*
*kak sheda*nuyul*
*lysa* YAD*