LULUS dgn CEMERLANG

huhuhu tanggal 23 hb mac , aku lulus ujian JPJ MOTO yeyyyy dah dpat lesen moto P… huh suka suka dan pada hari nie jugak budak budak amik SPM !!!! tahniah siapa yg dapat cemerlang keputusanya !!!!
hati nie cuak jugak pagi tadi, kat titi jayg takot yg lain tue ok ja, tapi berkat DOA aku huhu akhirnya berjaya yea:
berikut di sertakan butiran ujian pada hari nie:

no giliran : 27
no motosikal :  bjb 4349

moto nie la !!!! huhuhu best best

masa mula 10.03
masa tamat : 10.52

ujian 1 :  19/ 20 ( komen disini yg salah tidak mgunakan brek kai dn tgn dgn sempurna) masa titi : 7.27 saat
ujian 2:  12/ 14 ( salah dr segi memberi isyrat tgn yg betul dan penggunaan gear yg sesuai)

keputusan : ANDA LULUS

yeayyyyyy alhamdulilah , tapi esok QTI kereta dan maybe next week JPJ kereta hurm berdoa lagi !!!!
bye =))

FINISHING school….. bestnye (OH YEAH !!!)

pada 12 dan 13 mac yg lalu bertempat di dk2 menjadi sejarah apabila aku mengalunkan lagu anuar zain sedtik lebih dAN org bersorak hahahahaha, xde la bukan itu yg nak di citekan tetpi program yg sgt best (oh yeah !!) hahahahahah ntah la ok la kot yg penting makan ja sedap yg input tue ade gak yg ok !! seperti POSITIF in ur self, class resume n tips interview dan paling x bleh blah nak jual insuran!!!! motefff sesangat …  well tgk ja la gambar ye!!!!
 

niee mmg tahap gaban nye boring nie hahahahaah

nie sempat lagi sikat rambut kan !!!!
bye=))

FARAZILLAH CHE ANI…..anda 24 tahun sudah ……

dah tue dahhh 24 TAHUN OK !!

ini lah mangsa serusnya..huhuhuh saja ajak g makan pizza padahal nak wat suprise party. huhuhuhuh penat jugak la nak meyakinkan nak g makan PIZZA tu eee huhuhuhuhu wpapon HAPPY BUFDAY KAK FARAH =))

uhhuhu punya la lapak nie seharian xmakan akibat nak wat thesis kan tup tup malam tue kak husna tepon katanya nak makan pizza x sekaligus wat bufday kak faraa, master mind malam tue kak husna la, di dokongi ngan supoort aactor/tress me, kak sheda, noly dan seha hahahahaha so dapat la beli sebijik kek utk beliau wpon dah nampak sgt bnde akan wat ye la esoknya bufday die malam nie mmg kene la die kan… dah makan makan pizaaz ingt nk g karok tapi semua tmpat pnuh n dah tutop pon hahahaha last sekali balik ja umah , sampai kat umah ja dgn alasan nak tunjuk keta rosak hah? amek kau salji turun dik non habis putih farra malam tue, me simbah kak farah ngan tepung yg die beli konon nya nk kenakan kak husna hahahahah habes die main pusing pusing keta ngan kak husna n seha aku dah naik dah malam tue naseb baek hahahahahaha bye..=)))

kek nye sedap tapi aku ja sorg yg bantai malam tue sbb semua dh kenyang
nie la dieee!!!
x kan mungkin kita bertahan, hidup dalma bersendirian , panas terik, hujan badai, kita lalui BERSAMA        

huh sob sob nie ja kali terakhir kita sambut bufday sesam akan nanti masing masing akan bawa haluan masing masing sob sob sedih nak tingalkan moment berhatga di shah alam ..bye =((