hurm…..malang tidak berbau ADJ 7845

kereta ini menjadi saksi hahhahaha..alkisah lepas makan di BURGER KING kami bergegas ke klang utk berkaraoke.hahhahaha.cerita sebelumnya….. selepas menghantar NICO ke latihan tarian shah dan amir menuju ke burger king untuk DIINNERR…..then makan makan la kat sane…..kat sane tetibe ja NICO call ” dah abeh makan ke….. jOM g karok NICO pun tak makan lagi nie” ok ja hhahahah so kita org pun nak pergi survey la temapt nye…hahahahah tunjuk panfdai amir straight ja,,,,,..hahahhahaha bergegas menuju ke KLANG…..PLAZA SHOW>>>>>>

tetibe…hhahahahahaahha nape nie dah la kat tgh jalan dkat TRAFFIC light..WTF…minyak habeh…………..amir nak wat ape nie…hahahahha start cepat cepat la……..xpe shah tolak dulu ke tepi…haruslah aku menoloak kereta naseb baek la KANCIL JA>ADOYAI>>>TU LA AMIR tak nak check sebelum gerak xpe xpe minyak byk lagi hah amek koooooo……………then ape lagi call NICOOOOOOOOOOOOO tolong shah nie..dah area situ tak de org…shah n amer were so freekin scared that area…hahhaha..swuh NIco belikan minyak..at the same time..amer try la hidupkan enjinnya………….
hhhaahahah aha lebih kurg stgh JAM lebih SUPERHERO KAMI pun dtg la…..dgn membawa minyak dalam botol…..thank GOD…… hhahaha beh ja buh minyak stil xleh jalan lagi ..adoi pe lagie nie….then kami sepkat tolak n abg halim duk la dalam jaga GEAR..huh tolak punye tolak xmao start gak…aku stat la calling frenz ug shah tao duk area situ..HURM no answer..then tebalkan la muke try nak pinjam JUMPER hhhahhahaha then jumpe abg cakap hah why not korg tolak ..masalahnye dah tolak xmao pun..then die try la..hahah die kate kalu tolak teruys masuk gear 2 la ABG HALIM oiiiii,,huhuhuh hahhaah tolak je start terus keta tu pe lagi bersorak la..KEGEMBIRAAN di situ…
hahahahaha moral of the story: sebelum nak kuar cek la minyak tu ade ke xde….
then kalu tolak keta manual terus masuk GEAR 2 hahahahahahahaha
ok cu ..DAA daaaaaaaaaaaaaaaaaa

Advertisements

AKU DAN KEHIDUPAN YANG MENGGILAKAN>>>>>>>>

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…………
minngu yang meletihkan…………….
satu persatu ,,,,,,,,,,,,,,,,
aku merasakan kehidupan berlalu………………..
begitu pantaskan ……………….

assingment ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh asingment…………………..

haaaaaaaaaaahhhhhhhh my list to do next week

aku BROADCASTINg haaaaaaaaaaa…
gile banyak nak wat next weeek…….

isnin….
marcom nye asement compile….
open house event…..
submit translation

selase…
test intro bro…
marcom brain stroming….

rabu…
DINNER BROADCASTING….
submit psycho nye report,,,,

khamis…
final compilation for marcom
submit magazinesss.\
present BM….

jumaat…
DINNER DEAN LIST………..

GLAM>>>>>DATO SITI NURHALIZA

WOOW……tak dapat di bayangkan dengan kata kata apabila PENYANIYI NO 1 MALAYSIA hadir menghiasi GAMBAR DEPAN majalah yang penuh HIGH STANDARS…
ini die.. gambar muka depan…

dan ataranya..SITI ADALAH ANTARA 10 wanita yg paling anggun..syabas kak ct…. ini di a gambar nya…

harap kecantikan kak ct akan berterusan…..salam sutramay dari saya untuk anda…

DI SEBALIK TSUNAMI>>>>>

shah berada di rumah ketika tue sedang khusyuk maen ntenet tetiba teras macam badan nie bgoyang igtan saye pening, then lagi sekali,,,,,aku tgk kipas atas meja n lampu bergerak bgoyang,,, tetiba g ketuk pintu..shah shah jom turun umah kita bergoyang aku degn pakai senglet ja aku turun ke bwah hahahahha
yg penting tetap DIVA…..

sampai ja bwh xde org oun yg trun..ade la aka nie ..g pegi tye then die call kwn die hahhhh memg sah btul d ggran kat MENARA MAYBANK hur tak syak lagi mcm nie la yg aku rasa time TSUNAMI 2004…
then tetibe ade beerapabudak laki n pompuan blok atas nie trun..dorg pun terse…..

aku pe lagi lemah lutut sgt..aku call nuyul xdapat then cLL NICO hahhh die ckp mane ade xrase papepun….
watsoevaa tpi mmg betul pun…..

then nuyul call……hah mmg tol begear adoiiiii
takot la siot…
then afta 10 min kita org pun naek la atas balik……