TraGedi Kereta KAncIL WarNa PUtiH

TRAGEDI KANCIL PUTEH
tersebutlah kisah ……satu cerita….
kami tiga sahabat bersaudara….
keluar mencari sesuap nasi…apakah malang nasib ku ini….
hahahahaha apalah malang dengan kami hari ini..asal kereta kancil ini pasti ada ja masalah huhuhuh…
*sekadar gambar hiasan*
hurm hari nie shah, nico and amir as usual 3DIVA ini huhuh pergi menyakskan kawan kami beraksi di pentas TEATER INTEC sek17.. kami dtg untuk memberi sokongan pada teman kami itu…..
* ala-ala begini la…*
lebih kurang 10.30 kami bergegas pulang ….hah dengan RIAK nye “amer i nak drive hahhaahah”kata NICO kepada amir .so bagi la ..hah haha sebelom sampai ja di depan hotel uitm shah alam..tup tup..
hah apa lagi gelabah l;a si nico hahahha menarik narik seat belt nya.. tapi apokan dayo..hahah sampai je depan abg polis ..dgn kejantanya hah nak aku tarikkan ke…..apalagi di suruhnya ketepi dan dimintanya si nico ni lesen ..hah lagi sato adoii lesen MATI hahahah xpasal di duruh kuar konon nak saman la ….
hahhaha abg polis pon suruh la kami turun dan bg la lesen si nico kat die…nak di saman katenya..hahah TASTE SGT abg polis nie..nama ie BUKHARI mcm nama clasmate kita org huhuhuhu….. Goda punya goda akhrny kami di lepaskan….hhaha nak mintax number phone tapi doe xkasi dengan alasan la kalau dah renew lesen tue nak CALL die ahhh muslihat semata mata…..
kami pun meneruskan perjalanan kami ke ………… untuk melahap makanan………………………
hah dah abeh makan balik la……….
kesimpulanya di sini huhuh kereta kancil tersebut akan di geruni oleh kami nanti………………
salam sutramaya……

RANGKUMAN PERJALANAN SEORANG BIDUAN

assalamualaikum san salam satu malaysia hahahha..

sudah terlalu lama tidak memUPDATE kun blog saye nie hahahah
al maklumlah sibuk ngan byk perkara huhuhuhuh…
terpaksalah saye juz memberitahu BRIEFLY ape yg sye wuat sampai lama tak update blog nie hahahahahaahah….

First……

MAKAN DI SUNWAY DAN TGK WAYANG…..

2ND: LEPAK DI STARBUCKKK

3RD: KOTA KU OH KOTA KU teater….
4th: RUMAH TERBUKA NADZRA…..
5th: KAROK TIME HAHAHHAHAHA…..
6TH: KONVOKESYEN BOY<JURISMAN<HAFIS<AYIE n KWN NUYUL
hahahah sebok x sebok x huhuhuhu
byk sangat agenda yg direncanakan 2,3 minggu nie nie dah nak FINAL EXAM NIE hahha maseh dok merangkak lagi….
so untuk semua yg akan ambil EXAM SELAMAT MENGHADAPI FINAL>>> n gUD luck k…
DOAKAN KEJAYANN KITA BERSAMA>>>>
salam SUTRAMAYA………

AKU HANYA MENCARI SESUATU YG AKU SENDIRI TIDAK KETAHUI…

Rossa – Hati Yang Kau Sakiti
jangan pernah katakan bahwa
cintamu hanya untukku
karna kini kau telah membaginya
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
* maafkan bila memang kini
harus kutinggalkan dirimu
karna hatiku selalu kau lukai
** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa
reff:
ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
kau duakan cinta ini
kau pergi bersamanya
ku menangis melepaskan
kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti
repeat *, **
repeat reff
ku menangis
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti
p/s : huhuhu ni lah lumrah kehidupan kita hanya di gunakan bile ade sesuatu kepentingan sahaja
bila senang ..kita hanya terdampar, kosong………
aku hanya menanti kepastian……..
salam sutramaya