MELEPASKAN GIAN

hahahaha baru ja blik dari karok kat NEWAY…hurm suara jgn cakap la dah out sgt ….huhuh dekat bpe pulh kagu ja dari 11pm until 3 nie hah… adooooo penat sgt huhuhu..naseb baek class kul 11 huhuhuuuh

TEST MARCOM

hahhahahah macam nak tergelak ari nie…. punya la besengkang mata malam tadi tup tup test atdi hahhaha OPEN BOOKK..nadzi ckp bukan open book ja open toyol bagai…. hahhaha anyway aku ade gak la hafal sikit sikit tak de la tiru semuanya..hehehhehe belajar utk kehidupan bukan setakat final n exam ja….

then afta class marcom shah nico lysa noli mira amir n kak shida kitaorg lunch kat kopitiam..terserempak la dgn si echa shahidan katanya nak wat ic hilang…. hurm terus igtkan NICO die cakap nak wat ic baru huhuh…..

then afta makan lisa mira noli n kak shida bought few things kat WATSON n GUARDIAN kita org pun blah…
ME NICO N AMER tumpang MIERA cars…hahahahah bodohnya PAK GUARD tak pasal pasal kene pusing balik masalam padahl kita org dekat ja ngan EXIT tu..SENGAL..bukan stakat kita owg ja KERETA org laen pun ..ala pesalanya bg ja lalu tak jem pun..DAA>>>>>

HAHHAHAHA dah smapi umah nie pe lagi amek ja laptop terus berfacebookkkkk….
see guyz later

ONE DROP PERFUME…. PROMOSI HEBAT DAN MURAH

HANYA SETITIK UNTUK WANGIAN SEPANJANG HARI
Set 1 for WOMEN

1.Inspired by Escape, Calvin Klein

2.Inspired by Romance LPV, Ralph Lauren
3.Inspired by Pleasure, Estee Lauder
4.Inspired by Jennifer, Jennifer Lopez

5.Inspired by For Her, Narciso Rodrigues

6.Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren

7.Inspired by Cool Water for Women, Davidoff

8.Inspired by Apple Blossom, Body Shop

harga biasa RM 40.00
saya jual : RM 35.00
 
Set 2 for WOMEN

1.Inspired by Tresor, Lancome

2.Inspired by Envy, Gucci
3.Inspired by Heaven, One Drop Perfumes

4.Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein

5.Inspired by Gloria, Cacharel

6.Inspired by Miracle, Lancome

7.Inspired by J’adore, Dior

8.Inspired by Intense, Hugo Boss

harga biasa RM 40.00

saya jual : RM 35.00
Set 3 for WOMEN

1.Inspired by CK Be, Calvin Klein

2.Inspired by No.5, Chanel

3.Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana

4.Inspired by Vanilla Musk, Coty

5.Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden

6.Inspired by Women Boss, Hugo Boss

7.Inspired by Palace, Paris Hilton

8.Inspired by Poeme, Lancome

harga biasa RM 40.00

saya jual : RM 35.00

Set 4 for WOMEN

1.Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel

2.Inspired by Aqua di Gio (Women), Giorgio Armani

3.Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka

4.Inspired by Baby Jesz, One Drop

5.Inspired by Gold, Amouage

6.Inspired by Montana “Parfum de Peau”, Montana

7.Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto

8.Inspired by Amarige, Givenchy

harga biasa: RM 40.00
saya jual : RM 35.00
Set 5 for WOMEN

1.Inspired by Fairy Dust, Paris Hilton

2.Inspired by Flower, Kenzo

3.Inspired by Eau De, Givenchy

4.Inspired by Magnifique, Lancome

5.Inspired by Gardenia, Elizabeth Taylor

6.Inspired by Madame, Jean Paul Gaultier

7.Inspired by Pure Poison, Christian Dior

8.Inspired by Midnight Fantasy, Britney Spears

HARGA ASAL: RM 40.00
SAYA JUAL : RM 35.00
 
Set 1 for MEN

1.Inspired by Blue Jeans, Versace

2.Inspired by CK One, Calvin Klein

3.Inspired by Eternity, Calvin Klein

4.Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren

5.Inspired by Acqua di Gio, Calvin Klein

6.Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki

7.Inspired by Hugo Men, Hugo Boss

8.Inspired by Pour Homme, Paco Rabbane

HARGA BIASA RM 40.00
SAYA JUAL RM 35.00
Set 2 for MEN

1.Inspired by Boss Signature, Hugo Boss

2.Inspired by Tuscany per Uomo, Aramis

3.Inspired by Cool Water, Davidoff

4.Inspired by Drakkar Noir, Guy Laroche

5.Inspired by L’Eau d’lssey pour Homme, Issey Miyake

6.Inspired by Allure Pour Homme, Chanel

7.Inspired by Le Male, J.P. Gaultier

8.Inspired by Pleasures for Men, Estee Lauder

HARGA ASAL : rm 40.00
SAYA JUAL : RM 35.00
Set 3 for MEN

1.Inspired by Desire, Dunhill

2.Inspired by Hugo XY, Hugo Boss

3.Inspired by Dior Sport, Christian Dior

4.Inspired by Miracle Homme, L’Aquatonic

5.Inspired by White Musk for Men, Body Shop

6.Inspired by Diamonds for Men, Emporio Amani

7.Inspired by Sculpture, Homme

8.Inspired by Epiphany, One Drop Perfumes

HARGA ASAL : rm 40.00
SAYA JUAL : RM 35.00
MEN Celebrities’ Special
1.Inspired by Instinct, David Beckham

2.Inspired by Unforgivable, Sean John

3.Inspired by True Star, Enrique Iglesias

4.Inspired by Jordan, Michael Jordan

5.Inspired by Adventure, Ewan McGregor

6.Inspired by Life, Adre Agassi

7.Inspired by Blue Seduction, Antonio Banderas

8.Inspired by He, Usher

HARGA ASAL : RM 45.00
SAYA JUAL : RM 40.00
WOMEN Celebrities’ Special

1.Inspired by M, Mariah Carey

2.Inspired by Lovely, Sarah Jessica Parker

3.Inspired by Curious, Britney Spears

4.Inspired by Kate, Kate Moss

5.Inspired by Show Time, Kylie Minoque

6.Inspired by Paris Hilton, Paris Hilton

7.Inspired by Black Pearl, Elizabeth Taylor

8.Inspired by Glow, Jennifer Lopez

HARGA ASAL RM 45.00
SAYA JUAL : RM 40.00
 
 
JIKA ANADA BERMINAT UNTUK MENDAPATKANYA JANGAN SEGAN HANYA TELEFON SAYA DI TALIAN 0195515711 TAU 0126231427
TAU FACEBOOK SAYA : shahluvctnurhaliza@yahoo.com
 
untuk tempahan ataupun pertanyaan…

putih….pink….merah

RAGAM MC 223…
nie pasangan pink dan merah
PINK:  lysa n shah
MERAH: sheeda n amir
nie pasangan putih :
PUTIH : miera n nadzi ……
selingan pink di situ….
KELUARGGA MERAH PUTIH PINK YANG BAHAGIA…
tetibe ada ja yang mengacau si baju biru nie…..
tapi akhirnya kaming saling bermaafan dan hidup gembira huhuhuhu
n happily ever after….

huhuh NAK BALIK RAYA( ala bukan jauh pun KEPONG ja )

19 september hhuhuhu

pagi bangun cam biasa kemas kemas la bilik nie jap malas nak kemas afta raya huhuhuh,,, yang ade kat umah aku ngan am ja amy  n g dah balik awal da…G siap wat check list swuh wat nie tu bfre seblum balik yela seminngu kot cuti takot la papahal nati hee……

aku bertolak afta sembahyang JUMAAT,,, naik bas la tak de orang nak hantar huhuh sebab masing masing dah balik…sebelum balik text NICO ckp nak balik dulu yea…huhuh dia lah sahabat baik ku…..then tunggu la h bas kat area umah nie…

naek bus sampai ja seksyen 2 hah amek pjg kot barisan nak beratur wpun bgitu aku dapat gak duduk…..
huhuh
agak ngantuk juga dalam bus tapi nak wat cm ne…naseb baek ade gak handset leh dgr lagu……

sampi ja pasar seni …aku terus transfer wuit adek ku…ayah bg dah wuit raya heee…RAHSIA…..
then terus naik bus g jinjang plak…

sampai umah dgn hujan nye naseb baek laptop tak basah tidak mapoh…

heheh tgk kat umah mak tgh wat kereperk siput nyum nyum, sedap tapi mak swuh pg kedai jap beli brg nak masak for berbuka….

hahhaah beli ikan kembung sayur sawi then mak wat sambal belacan sikit  my sis n bro bukak kat luar sebab gi shopping hurmmmm tak aja pun ..
tapi aku dah beli dah semua tu….
then afta buka ja terus TIDOR……….

HARI TERAKHIR PUASA DI KAMPUS

18 hb september….
hahahhahaah org laen semua dah pakat nak balik tapi  HURMMMMM ade class lagi yang penting pukul 2 ye…laen la kelas pagi semua dah batal hhuhuhuu…
hahahha dgn rajen nye pun dtg la..naek moto dgn nico huhuhuhuh
diva merempit……
huhuh samapi fak je tup tup ade gak member laen dtg huuhu ade la dalam lapan org…BETTER THAN 000000.
wat la keje tak beafedah dalam kelas tu mnatap facebook..oppss dah xleh bukan dah face book nya..until 5pm UITM biasala sso pas ni harusla boring.>>>>>>

beh claa ja nico ajak buka posa duaorg kat luar huhuhu katanya nak beli kad raya hhuhuh
ada gak org yg still gunr kad raya nie huhuhuhuh.. akupun teman la die..
kami naik BAS SERANAS huhuhu ramai gal org huhuhuhuh sampai ja PKNS terus gi SACC MALL cari kad raya pusing nye pusing jumpe kat MPH beli la…huhuhuh harganya RM22.80 huhu tak pe la utk org yg tersayang…

hahahha tgk jam dah pukul 7 merewang la jap nak cr makanan …hhahahahaahhhhhhhh HUJAN pulak hrmm tak pe la beli ja air kat GIANT then minum dulu pasru baru pergi KFC kat PLAZA ALAM SENTRAL…
hah ade lagi mase duk buka posa tup tup jumpe la sedara OPAH kat SUNGKAI..hhahahahaha mcm x caye je dunia nie mmg kecik kun heeee borak nye borak  lapar pulak perut..
JOMMMM KFC…..

then makan makan kat KFC dalam sejam lebih balik la kat umah,,,,, dan NICO pun duk kejap tunggu memeber amek then salam salam ngan die  die pun balik dan kau terus tidorrrrrrr…

eehhhh sahur dulu SOSEJ goreng ngan telur mata…. hidangan sepinggan lengkap sgt kun….